skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Winterbanden wisselen in onze garage

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Winterbanden nodig? Kom langs bij
Vakgarage Anne Knol!

Dalen de temperaturen? Dan is het belangrijk dat u goed in de gaten houdt of uw zomerbanden vervangen moeten worden door winterbanden. Heeft u geen ruimte om de extra banden op te slaan? Of moeten de winterbanden vervangen worden en wilt u dit door geschoolde monteurs laten doen? Maak een afspraak en kom langs in onze garage.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Waarom kiezen voor
winterbanden?
winterbanden?

Daalt de temperatuur tot onder de 7 graden Celsius? Dan raden wij u aan om uw winterbanden te laten plaatsen. In Nederland is dit niet verplicht, maar in veel Europese landen wel. Houdt hier dus rekening mee wanneer u op vakantie gaat. Als merkonafhankelijke bandenspecialist adviseren wij u in onze garage graag over de juiste winterbanden voor uw auto. Uw veiligheid staat bij onze monteurs voorop. Wist u dat een beijzelde weg twee keer zo glad is als een besneeuwde weg en wel vier keer zo glad als een natte weg? Een weg met een laagje gesmolten ijs is zelfs acht keer zo glad als een droge weg!

winterbanden garage sneek

winterbanden wisselen garage sneek

Voordelen van
winterbanden
zich?

Laat u uw winterbanden in onze garage plaatsen, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • U heeft meer grip in de auto waardoor u veiliger de weg op gaat
  • U slipt minder dan met zomerbanden
  • Bij water of natte sneeuw vergroot u uw rijcomfort met winterbanden
  • Moderne winterbanden zijn net zo geluidloos en comfortabel als zomerbanden
  • U vermindert het risico op schade aan uw auto, dit scheelt u misschien wel een aantal prijzige bezoeken aan de autogarage

Winterbanden van november t/m maart

Tijdens de maanden november tot en met maart daalt de temperatuur regelmatig tot onder de 7 graden Celsius. Wij raden u aan om in deze periode gebruik te maken van winterbanden. Zomerbanden hebben in deze periode namelijk minder grip op de weg. De remweg is hierdoor langer dan de remweg van winterbanden.

Maak een afspraak met Vakgarage Anne Knol

Wilt u elastische en flexibele winterbanden die zorgen voor meer grip op de weg? Winterbanden met fijne lamellen in het profiel waardoor u veilig over water of sneeuw kunt rijden? Een kortere remweg en een verminderde kans op aquaplaning? Maak dan een afspraak in onze autogarage door te bellen naar 0515-412212 of een e-mail te sturen naar info@anneknol.com. Onze monteurs verwisselen met plezier uw autobanden en voorzien u van advies op maat.

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top