skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Remschijven of remblokken vervangen

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Remschijven of remblokken vervangen?
Kom langs in onze garage

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Net als alle andere onderdelen moeten soms ook de remmen vervangen worden door slijtage. Doorrijden met versleten remmen kan leiden tot onnodig dure reparaties in de garage, maar bovenal is het zeer gevaarlijk. Laat uw remmen dus regelmatig controleren in onze autogarage. Remmen of remblokken vervangen doen onze geschoolde monteurs met veel plezier, snel en voor een goede prijs.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Remmen vervangen voor
uw veiligheid

Wist u dat een kwart van de auto’s rondrijdt met slechte remmen? Deze slijtage vindt geleidelijk plaats. De remmen bestaan uit verschillende onderdelen die allemaal slijtage kunnen ondervinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de remschoenen en wielremcilinders. Om goed te kunnen remmen moeten alle onderdelen in orde zijn. In onze Vakgarage Anne Knol controleren onze monteurs dit zeer nauwkeurig. Een goed moment hiervoor is de jaarlijkse grote beurt, uw auto staat dan tenslotte toch al in de garage.

Remschijven vervangen sneek

Remblokken vervangen

Vergeet de
remvloeistof
niet

Remvloeistof speelt ook een cruciale rol in het remsysteem. Verouderde remvloeistof heeft een hogere hoeveelheid water doordat dit opgenomen wordt uit de buitenlucht. Dit zorgt ervoor dat het kookpunt verlaagd wordt. Dit kan resulteren in dampbellen in de vloeistof en deze hebben effect op de prestaties van uw remmen.

Remblokken vervangen: de signalen

Vertoont uw auto tijdens het rijden één of meer van de volgende signalen? Laat dan uw remsysteem en remklauwen controleren in onze garage. Zo nodig zorgen onze monteurs ervoor dat uw remmen vervangen worden. De volgende signalen kunnen wijzen op een slecht functionerend remsysteem:

  • Het stuur trilt
  • U kunt het rempedaal erg ver intrappen
  • U hoort een knarsend geluid tijdens het remmen
  • De remweg van uw auto is langer dan normaal

Versleten remmen? Maak een afspraak bij onze garage

In onze Vakgarage Anne Knol kijken wij uw remmen nauwkeurig na. Heeft u het idee dat uw remmen niet optimaal werken? Wij adviseren u dan niet langer door te rijden, kom zo spoedig mogelijk naar onze autogarage. Doorrijden is gevaarlijk en kan extra beschadigingen veroorzaken. Door versleten remblokken is de kans groot dat de remschijven ook vervangen moeten worden. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Maak een afspraak door te bellen naar 0515-412212 of een e-mail te sturen naar info@anneknol.com.

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top