skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Over Vakgarage Anne Knol

Betrouwbaar

Vakkundige service

Bij u in de buurt

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Over Vakgarage Anne Knol

Vakgarage Anne Knol is al ruim 25 jaar een begrip in Scharnegoutum en omstreken. Wij willen voor Sneek en omstreken het vertrouwde adres zijn voor onderhoud en reparatie van uw auto, ook voor een gegarandeerde occasion of nieuwe auto bent u bij ons van harte welkom.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Historie

In 1988 heeft Anne Knol op 45 jarige leeftijd de garage opgericht en is hij een pand gaan huren in Scharnegoutum. Daarvoor heeft hij 25 jaar als eerste monteur gewerkt voor een baas.

De zaken liepen zo goed dat na twee jaar het pand werd gekocht. Na vijf jaar werd er een loods bij het bedrijf gebouwd voor vijf bruggen en na tien jaar een compleet nieuwe showroom met een woning erboven. Vijf jaar later werd het pand van de buurman gekocht en is hier een werkplaats gemaakt met vier bruggen.

Er werken op dit moment vijf Eerste Monteurs, een Leerling Automonteur, een Chef Werkplaats en een Receptionist.

In 1995 kwam zoon Jan in het bedrijf. Hij begon als eerste monteur en autodiagnose specialist, later als Chef Werkplaats. In 2016 heeft Jan de zaak overgenomen van zijn ouders.

autobedrijf auto keuring garage sneek

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top