skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Onderhoud en Reparatie bij Autobedrijf Anne Knol

Vakkundige service

Snel en flexibel

Geen verborgen kosten

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Onderhoud of reparatie nodig aan
uw auto?

Het is belangrijk om uw auto goed te laten onderhouden. Hierdoor kan schade in de toekomst worden voorkomen. Ook zal uw auto langer waarde behouden wanneer deze onderhouden wordt. Vraag een onderhoudscheck aan bij Vakgarage Anne Knol zodat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Omdat wij geen merkgarage zijn, zijn wij merk onafhankelijk. Hierdoor kunnen wij onderhoud uitvoeren aan elk type auto van elk merk.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Reparatie bij
Vakgarage Anne Knol

Aan een auto kunnen helaas veel verschillende dingen kapot gaan. Heeft u schade aan de auto? U bent bij Vakgarage Anne Knol aan het juiste adres. Bij het vervangen van kapotte onderdelen kiezen wij altijd voor kwaliteitsonderdelen. We maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen wanneer er iets moet worden vervangen aan uw auto. U wordt bij ons altijd zo snel mogelijk geholpen door topmonteurs die veel ervaring en vakkennis hebben. U kunt bij ons tijdens het wachten genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Mocht u kinderen hebben, dan kunnen die zich vermaken in de speciale speelhoek.

Auto laten maken bij vakgarage sneek

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top