skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Occasion kopen bij vertrouwd autobedrijf

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Occasion kopen bij
autobedrijf Anne Knol

Bent u op zoek naar een tweedehandsauto? Bij Vakgarage Anne Knol hebben wij vele occasions voor u klaarstaan. Wij zijn een onafhankelijke keten van meer dan 250 universele autobedrijven. Kiest u voor onze garage, dan profiteert u van een groot voordeel: wij zijn lid van BOVAG en RDW-erkend. Wilt u een occasion kopen? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Ruime keuze uit
occasions

Een auto occasion kopen? Ons aanbod occasions is zo breed dat u gegarandeerd een occasion naar wens vindt. In ons filtermenu aan de linkerkant van de pagina kunt u uw wensen aanvinken. Zoekt u bijvoorbeeld naar een specifiek merk of bouwjaar, dan kunt u dat hier aanklikken. Geeft u de voorkeur aan benzine, diesel of hybride? Ook uw voorkeur voor brandstof kunt u selecteren. In ons autobedrijf hebben wij zowel automaat- als handgeschakelde occasions staan. Ook kunt u in het filtermenu aanvinken of u graag een drie-, vier-, of vijfdeursauto occasion wilt. Uiteraard heeft u een vrije keuze in de kleur, prijs en carrosserievorm. Vul het filtermenu volledig in en de beschikbare occasions verschijnen in beeld. Ziet u een occasion die aan al uw wensen voldoet? Kom dan gerust langs in onze showroom om de occasion te bekijken.

Auto laten maken bij vakgarage sneek
Werkplaats autobedrijf sneek vakgarage

Voordelen van occasions kopen bij
autobedrijf Anne Knol

Uw nieuwe occasion koopt u voordelig bij Vakgarage Anne Knol. Onze garage staat bekend om haar kwaliteit, service en prijs. Daarnaast profiteert u van nog veel meer voordelen als u bij ons een gebruikte auto aanschaft:

  • Wij benaderen u altijd persoonlijk
  • U staat nooit voor verrassingen, onze exacte prijsopgave ontvangt u vooraf
  • Wij zijn lid van BOVAG en RDW-erkend
  • Geschoolde vakmensen voorzien u van een passend advies
  • Vakgarage Anne Knol biedt u een landelijk servicenetwerk
  • Naast de verkoop van occasions bieden wij nog vele andere diensten aan in onze garage

Tweedehands auto kopen bij onze autogarage

Heeft u een occasion gevonden die aan uw wensen voldoet? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom en bekijk hier deze en andere occasions. Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Een occasion kopen was nog nooit zo eenvoudig. Vergelijk online, neem contact op voor een afspraak (via 0515-412212 of info@anneknol.com) en kom langs bij ons autobedrijf voor het uitzoeken van uw occasion.

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top