skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Verschillende diensten van Vakgarage Anne Knol

Veelzijdig autobedrijf

Uitstekende service

Snel en flexibel

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Verschillende diensten van
Vakgarage Anne Knol

Vakgarage Anne Knol is onderdeel van de formule Vakgarage die sinds 1991 bestaat. Net als alle andere vakgarages, is Anne Knol aangesloten bij BOVAG en RDW erkend. Onze garage is merk onafhankelijk waardoor wij u kunnen helpen met elk type auto en merk.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Auto laten keuren bij
Vakgarage Anne Knol

Wij zorgen ervoor dat u in mum van tijd weer de weg op kunt met uw auto. Geniet van een kopje koffie of thee in onze wachtruimte terwijl de auto voor u keuren. Omdat garage Anne Knol is aangesloten bij de Vakgarage groep, beschikken wij over ervaren monteurs die met passie uw auto onderhouden.

Gratis uw auto laten keuren in combinatie met een grote beurt

Vakgarage Anne Knol keurt gratis uw auto, wanneer u dit combineert met een grote beurt. Dit kan u een hoop geld en tijd besparen, zeker wanneer u een nieuwere auto bezit. Nieuwe auto’s hebben namelijk meestal relatief weinig onderhoud nodig.

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top