skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Full-service autogarage nabij Ysbrechtum | Vakgarage Anne Knol

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Anne Knol: uw autogarage nabij
Ysbrechtum

Het onderhouden van uw auto is zeer belangrijk voor uw eigen gemak en veiligheid, maar ook voor uw medeweggebruikers. Mankementen moeten zo snel mogelijk worden verholpen om meer schade te voorkomen. Voor snel en kwalitatief goed advies moet u bij Vakgarage Anne Knol zijn, vlakbij Ysbrechtum! Woont u in of in de omgeving van Ysbrechtum of bent u op doorreis aldaar gestrand? Dan bent u van harte welkom in onze garage. Bij ons autobedrijf hebben we namelijk alle vakmensen in huis om u weer op weg te helpen. Wilt u graag een specialist spreken over uw specifieke probleem? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u persoonlijk verder.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Geen verrassingen bij
Vakgarage Anne Knol

Iedereen wil weten waar hij of zij aan toe is, dat snappen wij maar al te goed. Om deze reden maken wij te allen tijde op voorhand een voorstel op. Hierin zijn alle kosten met betrekking tot materialen en arbeidsuren opgenomen. Het kan voorkomen dat tijdens het repareren blijkt dat er meer onderdelen dan verwacht aan vervanging toe zijn. In dat geval zullen we altijd eerst contact met u opnemen. Zo weet u precies de stand van zaken en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

autogarage ysbrechtum

auto repareren ysbrechtum

Veel voordelen bij ons autobedrijf
nabij Ysbrechtum

Dankzij ons full-serviceteam hebben wij de mogelijkheid alle soorten problemen bij auto’s te kunnen verhelpen. Wij zetten dan ook graag alle voordelen, waarvan u profiteert indien u met ons in zee gaat, voor u op een rijtje:

  • Persoonlijk advies
  • Geen onaangename verrassingen
  • Full-service reparatie
  • Aircoservice en -onderhoud
  • Grote en kleine beurt van uw auto
  • Verhelpen rem- en accuproblemen
  • Advies voor een nieuwe auto
  • de wisseling van zomer- en winterbanden en de opslag daarvan

Kom langs in onze showroom dicht bij Ysbrechtum

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw huidige auto, of wilt u juist een nieuwe auto aanschaffen? De vakmensen van ons autobedrijf bij Ysbrechtum kunnen u helpen bij het uitkiezen van een nieuwe auto. Een auto die past bij al uw wensen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Neem gerust contact op door te bellen naar 0515-412212 of een e-mail te sturen naar info@anneknol.com. Zodoende kunt u ook een vrijblijvende afspraak inplannen bij onze autogarage, niet ver van Ysbrechtum.

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top