skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Autogarage nabij Wommels | Vakgarage Anne Knol

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Vakgarage Anne Knol staat altijd
voor u klaar

Apk-keuringen, een grote en een kleine beurt en het vervangen van de accu, de remmen of de remschrijven. Dit is slechts een greep uit de diensten die Vakgarage Anne Knol klanten in Wommels en omgeving aanbiedt. Onze full-service autogarage staat altijd voor u klaar. De vakmensen van ons autobedrijf adviseren vakkundig en eerlijk en zoeken gericht naar oplossingen. Zo is onze autogarage onder andere aangesloten bij de BOVAG. Dit betekent dat u bij ons altijd geniet van landelijke service. Dat is nog eens zorgeloos rijden!

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Eindeloze mogelijkheden bij onze autogarage
bij Wommels

Bent u woonachtig in of nabij Wommels, of bent u op doorreis en heeft u aldaar pech gekregen met de auto? Dan helpen de experts van ons autobedrijf u graag verder. Wij zorgen ervoor dat het probleem snel wordt doorgrond en nemen vervolgens de mogelijkheden met u door. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan en bent u snel weer onderweg. Wij vinden het persoonlijke aspect in onze service heel belangrijk. We leren graag onze klanten en de bijbehorende auto kennen. Zo weten wij u snel het meest passende advies te geven. Om alle facetten aan te kunnen bieden hebben wij een team van deskundige vakmensen samengesteld. Zo blijft u nooit met onbeantwoorde vragen zitten.

autobedrijf auto keuring garage wommels

Auto laten maken bij garage wommels

Onze garage houdt
het draaiende

Weet u niet precies wat het probleem met uw auto is? Geen probleem, want wij komen er wel achter. Maak gerust een vrijblijvende afspraak en onze vakmensen gaan het uitzoeken. Een greep uit de meest voorkomende taken zijn:

  • het vervangen van remmen
  • accuproblemen verhelpen
  • aircoservice bieden
  • uitvoering kleine én grote beurt
  • apk-keuring
  • de wisseling van zomer- en winterbanden en de opslag daarvan

Het autobedrijf nabij Wommels waar veiligheid voorop staat

Wij vinden het belangrijk dat u veilig de weg op kunt. Een goed onderhouden auto is hiervoor onmisbaar. Onze autogarage heeft meerdere vestigingen, waardoor u altijd een garage bij u in de buurt vindt. Geen zorgen dus! Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0515-412212 of een e-mail te sturen naar info@anneknol.com. Op deze manier kunt u ook een vrijblijvende afspraak inplannen bij onze autogarage vlakbij Wommels.

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top