skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Full-service garage nabij Sneek! | Vakgarage Anne Knol

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Zoekt u een garage nabij Sneek?
Kom langs bij Vakgarage Anne Knol!

Woont u in of in de omgeving van Sneek en bent u nog op zoek naar een goede autogarage? Bij Vakgarage Anne Knol, net buiten Sneek, staan onze monteurs te popelen om met uw auto aan de slag te gaan. Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf waar u terecht kunt voor diverse onderhouds- en reparatieklussen. Alle auto’s kunnen bij ons terecht, dus ook uw voertuig. Wilt u de waarde van uw auto behouden én veilig de weg op? Laat uw auto dan regelmatig controleren in onze garage nabij Sneek. Onze vakmensen werken hier met passie en helpen u graag waar dat nodig is.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Onze
zeer veelzijdige service

Bij onze garage vlakbij Sneek bieden wij u een full-service. Onze geschoolde monteurs beschikken over uitgebreide kennis van de laatste ontwikkelingen binnen de autobranche. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze autogarage biedt verschillende diensten aan:

  • Wij leveren betrouwbare apk-keuringen.
  • U kunt bij ons terecht voor aircoservice, accuservice en een kleine of grote beurt.
  • Werken uw remmen niet optimaal meer? Onze monteurs bij Sneek controleren deze en vervangen uw remmen indien nodig.
  • Onze garage zorgt ook voor de opslag van uw zomer- en winterbanden. Uiteraard kunnen onze monteurs deze voor u verwisselen.
  • Hoeft er niks gerepareerd te worden, maar zoekt u een nieuwe occasion? Ook daar helpen onze collega’s u graag bij. Vergelijk online ons ruime aanbod of kom langs in onze showroom.

autogarage sneek

autobedrijf sneek

Waarom kiezen voor
Vakgarage Anne Knol?

Kiest u voor voor ons autobedrijf nabij Sneek, dan kiest u voor enorm veel voordelen. Zo profiteert u bij ons altijd van een persoonlijke benadering en werken er echte vakmensen aan uw auto. Moet er iets aan uw auto gebeuren, dan ontvangt u altijd een prijsopgave vooraf. Bij meerwerk overleggen onze collega’s eerst met u. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen én we zorgen ervoor dat u mobiel blijft. Dat is nog niet alles, want wij zijn ook nog lid van BOVAG waardoor we u een landelijk servicenetwerk bieden.

Veilig de weg op met Vakgarage Anne Knol nabij Sneek

Woont u in of in de omgeving van Sneek en wilt u graag gebruik maken van onze diensten, bijvoorbeeld een apk-keuring? Onze vakmensen helpen u overal graag bij. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken en langskomen in onze garage. Bel 0515-412212 of stuur een e-mail naar info@anneknol.com. Vakgarage Anne Knol nabij Sneek zorgt ervoor dat u veilig de weg op kan, zien we u binnenkort?

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top