skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Vakgarage Anne Knol in Scharnegoutum staat voor u klaar!

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Betrouwbare autogarage
in Scharnegoutum

Bent u woonachtig in of rondom Scharnegoutum of bent u op doorreis en heeft u aldaar pech gekregen met de auto? Dan staat Vakgarage Anne Knol in Scharnegoutum voor u klaar. Onze autogarage heeft alle kennis in huis van auto’s, dus wij weten u gericht verder te helpen. De kracht van ons autobedrijf is het bieden van persoonlijke hulp en goede kwaliteit. Een greep uit ons aanbod is het vervangen van accu’s en remmen, het verwisselen van zomer- en winterbanden en het uitvoeren van een apk-keuring. Weet u zelf niet precies wat er aan de hand is, maar ervaart u wel klachten? Kom dan gerust even langs en we helpen u graag verder.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Automankementen
snel verholpen

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het zogenoemde Vakgarage autoconcept. Al sinds 1991 is dit het grootste autoconcept in Nederland. Dat houdt in dat wij RDW en BOVAG erkend zijn waardoor u van landelijke service geniet. Ons autobedrijf is onderdeel van ruim 280 andere Vakgarages die full-service aanbieden aan alle automerken. Onze vakmensen zijn geschoolde monteurs en in staat om alle auto’s uitstekend te onderhouden.

autobedrijf auto keuring garage scharnegoutum

Auto laten maken bij garage scharnegoutum

De voordelen van Vakgarage Anne Knol
in Scharnegoutum

Bij het onderhoud van een auto komt een hoop kijken. Niet alleen moet uw auto naar de garage wanneer er een mankement is, maar ook voor de winter begint moet deze grondig nagekeken worden. Hoe beter de wagen onderhouden is, des te hoger de waarde blijft en betrouwbaarder en veiliger (!) de auto is. Dit zijn voorbeelden van onze meest voorkomende taken:

  • apk-keuring
  • grote en kleine beurt
  • de wisseling van zomer- en winterbanden en de opslag daarvan
  • regulier onderhoud
  • vervangen van remmen en accu’s
  • airco-onderhoud
  • seizoenscontrole

Aanschaf nieuwe auto bij ons autobedrijf in Scharnegoutum

Misschien is het bij u niet of niet meer van toepassing om een reparatie uit te voeren, maar bent u juist op zoek naar een nieuwe auto of occasion. In dat geval nodigen we u graag uit in de showroom waar onze specialisten u deskundig kunnen adviseren. Heeft u nu al een vraag waar we u mee kunnen helpen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Bel 0515-412212 of stuur een e-mail naar info@anneknol.com om dit in gang te zetten. Wellicht rijdt u dan binnenkort in Scharnegoutum en omgeving rond in een prachtige nieuwe occasion!

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top