skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Zoekt u een goede garage nabij Oppenhuizen? Vakgarage Anne Knol!

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Welkom bij
Vakgarage Anne Knol

Bent u woonachtig in Oppenhuizen en zoekt u een kwalitatief goede garage voor uw auto? Dan nodigen wij u graag uit om eens langs te komen of contact op te nemen met Vakgarage Anne Knol. Ons autobedrijf heeft de vakmensen in huis die gek zijn op auto’s en het oplossen van problemen. Bij onze garage profiteert u van full-service, wat ertoe leidt dat geen enkel mankement voor ons te groot is. Wij zorgen voor een passende oplossing en zullen deze persoonlijk met u doornemen. Onze kracht is het meenemen van de klant in de reparatie van het voertuig, zodat u weet waar we ons mee bezighouden. Maakt u gerust eens een afspraak om kennis te maken.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

De veelzijdigste garage van de omgeving van
Oppenhuizen

Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke hulp staan bij ons voorop. Wij doen dan ook niet aan verrassingen achteraf. U geeft het mankement van de auto door aan onze specialisten, wij gaan vervolgens kijken wat het probleem is en stemmen het voorstel met u af. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Blijkt tijdens het repareren toch dat er nog aanvullende kosten aan verbonden zijn, dan zullen wij dit altijd eerst met u bespreken. Een groot voordeel bij autogarage Anne Knol in Oppenhuizen is dat wij een full-service autobedrijf zijn. Wij kunnen u dus altijd helpen met bijvoorbeeld de volgende problematiek:

  • Accu- en remstoornissen
  • Aircoservice
  • Grote en kleine beurt
  • de wisseling van zomer- en winterbanden en de opslag daarvan
  • Uitzoeken van een nieuw voertuig

Heeft u geen reparatie nodig maar zoekt u een nieuwe occasion? Komt u dan eens langs bij onze showroom. Onze specialisten helpen u bij het uitzoeken van een occasion die bij u past.

Auto laten maken bij vakgarage oppenhuizen

auto garage oppenhuizen

Eindeloze voordelen bij ons autobedrijf
bij Oppenhuizen

Het kiezen van een autogarage die bij u past kan door het grote aanbod best lastig zijn. Juist om die reden willen we u vragen contact met ons op te nemen. Zo kunt u vrijblijvend kennismaken met Vakgarage Anne Knol. Met onze persoonlijke benadering kunnen wij u direct vrijblijvend advies geven op gerichte vragen. In de showroom kunt u onze vakmensen leren kennen en zo een sfeerimpressie krijgen. Een belangrijk voordeel van onze autogarage is dat wij zijn aangesloten bij de BOVAG. Dit wil zeggen dat u profiteert van een landelijk servicenetwerk: altijd hulp dichtbij!

Veilig de weg op met autogarage Anne Knol in Oppenhuizen

Wilt u ook met een veilig gevoel de weg op en er zeker van zijn dat u altijd op uw voertuig kunt vertrouwen? Kom dan gerust eens langs bij ons autobedrijf en wij vertellen u alles over de mogelijkheden! Bel 0515-412212 of stuur een e-mail naar info@anneknol.com. U zult er dan snel achterkomen dat Vakgarage Anne Knol tot de beste autogarages van de omgeving van Oppenhuizen behoort.

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top