skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Full-service autogarage nabij Nijland | Vakgarage Anne Knol

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Vakgarage Anne Knol helpt u
de weg op

Heeft u autoproblemen en daarom advies nodig van een autogarage in of nabij Nijland? Bij het onderhoud van een auto komt natuurlijk een hoop kennis kijken. U moet weten wanneer iets te repareren is of wanneer vervanging een betere oplossing is. U hoeft dit niet alleen uit te zoeken, bij Vakgarage Anne Knol hebben wij alle specialisten in huis. Ons autobedrijf zorgt ervoor dat u weer zo snel mogelijk de weg op kunt. Vakgarage Anne Knol biedt u vrijblijvend en persoonlijk advies voor alles omtrent de auto. Zo kunt u veilig en met een goed gevoel op pad. Vakgarage Anne Knol biedt u een full-service: u gaat nooit met onwetendheid naar huis. Kom ook eens langs of neem vrijblijvend contact op.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Echte expertise bij Vakgarage Anne Knol
nabij Nijland

Het kiezen van een autogarage waar u zich prettig bij voelt is enorm belangrijk. Niet alleen moet u jaarlijks met de auto naar de garage voor een beurt, ook gedurende het jaar kan het voorkomen dat uw auto mankementen vertoont. Voor het behoud van de waarde van uw auto en voor uw eigen veiligheid is het belangrijk tijdig naar de garage te komen. Met de vakmensen uit onze autogarage weet u zeker dat uw auto in goede handen is.

autogarage nijland

auto repareren nijland

Waarom kiezen voor Vakgarage Anne Knol
bij Nijland?

De keuze voor een autogarage is zo belangrijk omdat de veiligheid voorop staat. U moet met een goed gevoel de weg op kunnen en niet bang zijn dat de auto u in de steek laat. Bij Vakgarage Anne Knol, vlakbij Nijland, staat u er in ieder geval nooit alleen voor, want wij zijn aangesloten bij de BOVAG. Dat wil zeggen dat u door heel Nederland profiteert van service wanneer u pech heeft. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

  • vervangen van remmen
  • aircoservice
  • accuproblemen
  • de wisseling van zomer- en winterbanden en de opslag daarvan
  • opslag voor banden
  • aanschaf nieuwe auto
  • grote en kleine beurt
  • apk-keuring

Autogarage Anne Knol nabij Nijland staat voor u klaar

Onze vakmensen zijn van alle markten thuis. Weet u niet zeker of u met uw probleem bij ons autobedrijf terecht kunt? Neem dan gerust even contact op! We helpen u graag weer de weg op! Bel even naar 0515-412212 of stuur een e-mail naar info@anneknol.com. Op deze manier kunt u ook een vrijblijvende afspraak inplannen bij onze autogarage, niet ver van Nijland.

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top