skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Zoekt u een autogarage in of nabij Itens? Vakgarage Anne Knol!

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Vakgarage Anne Knol: uw garage nabij Itens!
nabij Itens!

In onze onafhankelijke garage nabij Itens kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van uw auto, motor of caravan. Zoekt u nog een betrouwbare garage bij Itens? Onze geschoolde monteurs zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onderhoud en reparatie. Heeft u nog geen auto of bent u op zoek naar een nieuw voertuig? Bij Vakgarage Anne Knol kunt u ook terecht voor een uitgebreid aanbod in occasions.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Uitgebreide service in onze
garage bij Itens

Ons autobedrijf bij Itens biedt u een uitgebreid pakket van diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie, maar ook voor een betrouwbare apk-keuring. Is uw auto toe aan een kleine of grote beurt? Ook dat doen onze monteurs met veel plezier en enthousiasme voor u. Vergeet niet om regelmatig uw remmen te controleren, wanneer de temperaturen dalen uw winterbanden te plaatsen of bij problemen uw accu te vervangen. Voor al deze onderdelen kunt u terecht bij onze garage vlakbij Itens. Twijfelt u of een onderdeel wel naar behoren werkt? Onze specialisten staan zes dagen in de week voor u klaar en zij geven uitgebreid en betrouwbaar advies op maat. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken bij Vakgarage Anne Knol.

Auto laten maken bij vakgarage itens

garage auto ijlst

Profiteer van deze voordelen bij
Vakgarage Anne Knol

Kiest u voor Vakgarage Anne Knol, dan kiest u niet zomaar voor een garage. Dat blijkt uit de volgende facetten:

  • U profiteert van een persoonlijke benadering
  • Enkel vakmensen werken aan uw auto
  • De prijsopgave ontvangt u altijd vooraf
  • Meerwerk gebeurt niet zonder overleg met u
  • de wisseling van zomer- en winterbanden en de opslag daarvan
  • Er wordt in onze garage nabij Itens uitsluitend gewerkt met kwaliteitsonderdelen
  • U kiest voor een garage die lid is van de BOVAG
  • Staat uw auto tijdelijk in onze garage? Dan zorgen wij dat u mobiel blijft

Zoekt u een autobedrijf bij Itens? Kom langs bij onze garage!

Bent u op zoek naar een betrouwbare autogarage in of in de omgeving van Itens? Zoek niet langer verder en maak een afspraak bij Vakgarage Anne Knol. Bij ons kunt u terecht voor onderhoud en reparatie, maar ook wanneer u een occasion zoekt. Neem contact met ons op, dan geven onze enthousiaste medewerkers u graag een passend advies. Bel 0515-412212 of stuur een e-mail naar info@anneknol.com. Zien we u binnenkort bij Vakgarage Anne Knol, vlakbij Itens?

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top