skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Zoekt u een kwalitatief goede garage nabij IJlst? Vakgarage Anne Knol!

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Vakgarage Anne Knol voor
al uw autozaken

Zoekt u een kwalitatief goede autogarage in of nabij IJlst? Auto’s hebben zorg nodig en dat betekent dat u regelmatig met uw auto naar een garage moet. Of het nu gaat om onderhoud of om het repareren van onderdelen, u moet kunnen vertrouwen op uw voertuig. Bij Vakgarage Anne Knol, niet ver van IJlst gesitueerd, staan onze monteurs te popelen om met uw auto aan de slag te gaan. Bij ons autobedrijf zorgen we ervoor dat u veilig de weg op kunt. Het maakt voor ons niet uit welk merk of model auto u heeft, wij kunnen u helpen. Onze monteurs zijn namelijk gespecialiseerd in het repareren van alle auto-onderdelen. Niet alleen voor uw eigen veiligheid is het belangrijk uw auto goed te onderhouden, maar ook voor het behoud van de waarde van uw auto.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Voordelen van ons autobedrijf
bij Ijlst

Als u uw auto achterlaat in een garage wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat deze in goede handen is. Bij Vakgarage Anne Knol hoeft u daar zeker niet over in te zitten: onze specialisten staan klaar om aan de slag te gaan. Wij houden van een persoonlijke benadering, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Wij gaan voor transparantie in onze full-service garage. Tevens profiteert u van de volgende voordelen:

  • Betrouwbare apk-keuringen
  • Full-service voor airco, accuproblemen en de kleine of grote beurt
  • Vaste controle van uw remmen
  • de wisseling van zomer- en winterbanden en de opslag daarvan
  • Persoonlijk advies in onze showroom

reparatie auto garage ijlst

garage in ijlst

Specialisten bij
Vakgarage Anne Knol

Kies voor Vakgarage Anne Knol nabij IJlst en u bent ervan verzekerd dat uw voertuig in goede handen is. U bent uiteraard altijd welkom om bij ons autobedrijf langs te komen voor advies of om vragen te stellen over uw voertuig. Onze specialisten zijn namelijk van alle markten thuis. Alle soorten mankementen aan auto’s hebben ze wel eens voorbij zien komen, dus geen enkele uitdaging is te groot.

Altijd duidelijkheid bij Vakgarage Anne Knol vlakbij IJlst

U wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan, dat begrijpen wij maar al te goed. Om die reden werken wij altijd met een prijsopgave vooraf. Blijkt tijdens de reparatie toch dat er meerwerk nodig is? Dan zullen we dat altijd eerst aan u voorleggen. We nemen het plan samen met u door en zo kunt u altijd zelf beslissen wat u gaat doen. Daarnaast hebben we nog een extra voordeel, want Vakgarage Anne Knol bij IJlst is ook nog eens aangesloten bij de BOVAG. Dat wil zeggen dat wij u landelijk een servicenetwerk aanbieden. Veilig voor u en veilig voor de mensen om u heen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 0515-412212 of stuur een e-mail naar info@anneknol.com. Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak met Vakgarage Anne Knol bij IJlst!

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top