skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Complete autoservice in Bolsward | Vakgarage Anne Knol

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Dankzij Vakgarage Anne Knol veilig de weg op
in Bolsward

Wanneer u in uw auto stapt is het heel belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt. Bij Vakgarage Anne Knol nabij Bolsward begrijpen we dat maar al te goed, dus daar hebben wij ons werk van gemaakt. Ons team van vakmensen kijkt graag met u mee naar de problematiek van uw auto én lost eventuele onvolkomenheden voor u op. Maar dat is niet het enige voordeel bij Vakgarage Anne Knol bij Bolsward. Ons autobedrijf is namelijk ook lid van de BOVAG. Dit betekent dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor kwalitatief onderhoud, en reparaties en persoonlijk advies, maar dat u ook profiteert van een landelijke service.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Autogarage in de omgeving van Bolsward?
Kies voor Anne Knol

Het repareren van uw auto of het onderhouden ervan is niet het enige dat voor ons telt. Persoonlijke binding met de klant staat voor ons autobedrijf ook hoog op de prioriteitenlijst. U moet namelijk met een veilig gevoel in uw auto kunnen zitten en daar dragen wij graag aan bij. Onze autogarage biedt full-service, wat betekent dat u bij ons voor onder andere de volgende problemen terecht kunt:

  • het vervangen van accu’s
  • het vervangen en repareren van remblokken en remschrijven
  • de wisseling van zomer- en winterbanden en de opslag daarvan
  • grote en kleine beurt
  • apk-keuring
  • aircoservice

autobedrijf auto keuring garage bolsward

Auto laten maken bij garage bolsward

Aanschaf nieuwe auto
of occasion

Is een wens tot reparatie voor u niet van toepassing, maar zou u graag een nieuwe occasion willen aanschaffen? Wij adviseren u graag over passende merken en modellen. Bij ons in de showroom kunt u direct zien welke auto’s precies aan uw wensen voldoen. Onze vakmensen helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Complete service bij ons autobedrijf bij Bolsward

Heeft u meer dan alleen onderhoud nodig, bijvoorbeeld door een mankement aan een bepaald onderdeel? Of bent u van plan een nieuwe occasion aan te schaffen? Neem dan gerust contact op met Vakgarage Anne Knol. Onze vakmensen zoeken graag samen met u naar de beste oplossingen. Bel 0515-412212 of stuur een e-mail naar info@anneknol.com. Wij voorzien u dan vrijblijvend van persoonlijk advies, zodat u zo snel mogelijk weer zorgeloos de wegen in en rond Bolsward kunt betreden.

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top