skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

APK Keuring bij Vakgarage Anne Knol

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Auto laten keuren bij
Vakgarage Anne Knol

Uw auto moet, afhankelijk van hoe oud de auto is, elk jaar worden gekeurd. Wij zorgen ervoor dat u in mum van tijd weer de weg op kunt met uw auto. Geniet van een kopje koffie of thee in onze wachtruimte terwijl de auto voor u keuren. Omdat garage Anne Knol is aangesloten bij de Vakgarage groep, beschikken wij over ervaren monteurs die met passie uw auto onderhouden. Een ander voordeel aan onze garage is dat wij merkonafhankelijk zijn. Daarom zijn wij altijd in staat uw auto te keuren.

Gratis uw auto laten keuren in combinatie met een grote beurt

Vakgarage Anne Knol keurt gratis uw auto, wanneer u dit combineert met een grote beurt. Dit kan u een hoop geld en tijd besparen, zeker wanneer u een nieuwere auto bezit. Nieuwe auto’s hebben namelijk meestal relatief weinig onderhoud nodig.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

APK
Kosten

Wij doen ons best om u een goede en voordelige APK Keuring te kunnen bieden. De prijs van een APK kan verschillen per garage. Ook het type auto kan ervoor zorgen dat u meer of minder betaalt bij het afrekenen van de APK service. Hierbij gaat het om het verschil tussen een dieselauto en een benzineauto, waarbij u vaak meer kwijt bent voor een dieselauto aangezien dan een roetmeting moet worden uitgevoerd.

Wanneer een auto moet worden
gekeurd

Er gelden verschillende regels rondom het keuren van een auto aangezien er rekening wordt gehouden met type auto en de leeftijd van de auto. Wij hebben voor u de regels van het APK keuren uitgewerkt, zodat u weet wanneer het tijd is om langs te gaan bij Vakgarage Anne Knol.

De eerste APK keuring moet gedaan worden wanneer de auto 4 jaar oud is. De tweede keuring vindt plaats als de auto 6 jaar oud is, de derde vindt plaats wanneer de auto 8 jaar is. Daarna zal de APK jaarlijks moeten worden uitgevoerd.

De eerste APK keuring moet gebeuren wanneer de auto 3 jaar oud is, daarna elk jaar.

De eerste APK keuring moet gebeuren wanneer de auto 3 jaar oud is, daarna elk jaar.

1 keer per 2 jaar dient de APK plaats te vinden.

Uw auto hoeft niet meer naar de APK keuring.

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top