skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Veilig de weg op na een apk-keuring

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Tijdig uw
apk-controle uitvoeren

Het is belangrijk dat u de apk-controle tijdig uit laat voeren. U wilt niet te laat zijn en daardoor het risico lopen dat u onveilig rijdt en een boete krijgt. Bent u vergeten wanneer uw auto uiterlijk gekeurd moet zijn? Op de website van het RDW kunt u vinden wat de vervaldatum van uw RDW-keuring is. Wilt u geen boete riskeren, maak dan gebruik van de reminder van Vakgarage Anne Knol. Stel heel eenvoudig een automatische herinnering in. Zo weet u zeker dat uw auto tijdig de RWD-keuring ondergaat.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Apk-check
regelgeving

Een auto occasion kopen? Ons aanbod occasions is zo breed dat u gegarandeerd een occasion naar wens vindt. In ons filtermenu aan de linkerkant van de pagina kunt u uw wensen aanvinken. Zoekt u bijvoorbeeld naar een specifiek merk of bouwjaar, dan kunt u dat hier aanklikken. Geeft u de voorkeur aan benzine, diesel of hybride? Ook uw voorkeur voor brandstof kunt u selecteren. In ons autobedrijf hebben wij zowel automaat- als handgeschakelde occasions staan. Ook kunt u in het filtermenu aanvinken of u graag een drie-, vier-, of vijfdeursauto occasion wilt. Uiteraard heeft u een vrije keuze in de kleur, prijs en carrosserievorm. Vul het filtermenu volledig in en de beschikbare occasions verschijnen in beeld. Ziet u een occasion die aan al uw wensen voldoet? Kom dan gerust langs in onze showroom om de occasion te bekijken.

apk keuring sneek
autobedrijf auto keuring garage sneek

Voordelen van occasions kopen bij
autobedrijf Anne Knol

Het verschilt per auto wanneer deze naar de garage moet voor een autokeuring:

  • Benzineauto of elektrische auto na 01/01/2005: De eerste autokeuring moet gedaan worden na vier jaar, de tweede apk-keuring vindt plaats wanneer de auto zes jaar oud is en de derde autokeuring vindt plaats na acht jaar. Vanaf dat moment moet de auto jaarlijks naar de autogarage.
  • Benzineauto of elektrische auto voor 01/01/2005: Is uw auto niet ouder dan 30 jaar, dan moet de auto wanneer deze drie jaar oud is naar de garage. Vervolgens moet u elk jaar naar de garage voor een apk-keuring.
  • Auto op diesel of LPG: de eerste apk-controle moet plaatsvinden na drie jaar. Vervolgens moet u elk jaar langs de garage voor een autokeuring.
  • Auto van 30 jaar of ouder: bezoek de autogarage één keer per twee jaar voor een apk-check.
  • Auto van voor 1960. Deze auto hoeft niet meer naar de apk-keuring.

Apk-check bij Vakgarage Anne Knol

De prijzen voor een apk-keuring verschillen per garage. Kies voor een voordelige én goede autocheck bij Vakgarage Anne Knol. Onze autogarage biedt u de beste apk-service tegen een scherpe prijs. Ook komt u nooit voor onverwachtse kosten te staan, want wij nemen namelijk altijd eerst contact met u op. Is uw auto toe aan een auto check? Bel onze autogarage via 0515-412212 of stuur een e-mail naar info@anneknol.com.

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top