skip to Main Content
Originele & A-kwaliteit onderdelenPechhulp binnen Europa 24/7

Laat uw accu vervangen en controleren

Geen verborgen kosten

Flexibel en snel geholpen

Voordelig geregeld

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Accu vervangen bij
Vakgarage Anne Knol

Wist u dat een kapotte accu pechoorzaak nummer één is? Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Een accu vervangen is uiteindelijk onvermijdelijk, dit moet vaak na ongeveer zes jaar. In de tussentijd wilt u wel weten of de accu nog optimaal werkt. Zorg er daarom voor dat u regelmatig uw accu laat controleren. In onze garage staan onze medewerkers zes dagen per week voor u klaar.

Vakgarage Anne Knol De beste autoservice!

Waarom een
accu vervangen?

Een accu gaat in goede staat zo’n zes jaar mee. De levensduur van uw accu kan door verschillende omstandigheden verkort worden. Vandaar dat het belangrijk is om uw accu regelmatig te controleren. Als uw acco korter dan zes jaar blijkt mee te gaan, dan kan dit komen door:

  • een strenge winter
  • een accu die een keer volledig leeg is gegaan
  • vele korte ritten

Wij raden u aan om uw accu direct te vervangen als deze niet optimaal werkt. Anders loopt u het risico om langs de weg stil te staan óf dat de auto helemaal niet meer start.

Accu vervangen, wanneer moet dat?

Hoe kunt u nu merken dat de accu niet meer naar behoren werkt en de auto naar de garage moet? Een accu vervangen is vaak nodig wanneer u startproblemen heeft of wanneer de auto helemaal niet meer start. U kunt ook zelf de kracht van de accu beoordelen: zet de radio aan, de ventilatie voluit en kijk nu goed naar de verlichting. Wordt de verlichting steeds iets zwakker? Uw accu vervangen in onze autogarage is dan zeker aan te raden.

Autogarage Sneek met werkplaats
Auto laten maken bij vakgarage sneek

Waarin onderscheidt
Vakgarage Anne Knol
zich?

Vakgarage Anne Knol staat bekend om haar kwaliteit en service. Waarom laat u uw accu vervangen of controleren bij onze garage? Wij zetten de voordelen op een rijtje:

  • U geniet altijd een persoonlijke benadering
  • U ontvangt een exacte prijsopgave vooraf
  • We maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen
  • Vakmensen werken aan uw auto
  • Bij meerwerk overleggen we altijd eerst met u
  • Vakgarage Anne Knol biedt een landelijk servicenetwerk
  • Onze autogarage zorgt ervoor dat u mobiel blijft

Vakgarage Anne Knol: wij vervangen uw accu

Een goede accu is belangrijk omdat deze u van de juiste stroomvoorziening voorziet. Onze vakgarage werkt enkel en alleen met producten van A-kwaliteit, gemonteerd door ervaren en geschoolde monteurs. Uw accu vervangen of controleren laat u snel en goed geprijsd doen bij onze garage. Onze werkplaats is geopend van 08:00 tot 18:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag kunt u tussen 09:00 en 17:00 uur bij ons terecht. Bel voor een afspraak naar 0515-412212 of stuur een e-mail naar info@anneknol.com. We zien u graag in onze garage voor het vervangen van uw accu.

Neem contact
op!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
logo

Vakgarage Anne Knol is aangesloten bij het Vakgarage autoconcept. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 280 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Back To Top